Blog
- Geej se lèllike voel hod!
- I think I am a child. Everything blows my mind. ~ Marc Bolan
- De goudvis had het te warm, Ik heb hem in de frigo gezet !
- Gillet kopt een vrijschop van Boussoufa op de bal. Wasilewski heeft de terugkaatsende bal maar voor het intikken
- What in the bibbity bobbity holy fuckballs is this shit?
- van het tuinhuisje uitgraven van een rapsong te vinden en rapporten over een echte preset denk dat ze er tijdelijk in blijven
- Rondtrekkende dievenbendes teisteren met duizenden euro’s meenamen, Rondtrekkende dievenbendes teisteren met regelmaat de gemeenten vlakbij de E313.
- Neuer kijkt hoe de bal via de lat binnengaat. De scheidsrechter keurde het doelpunt. Hieronder ziet u de beelden.
- Inderdaad met een accent, maar ik dag meer aan een Asiaties accent
- Un eouf is enough!
- Hier klikken mag (maar moet niet)
- Suggesties: schimmel schommel schimmels schommelen schommelt. Uw zoekopdracht kan naar ongeschikte uitdrukkingen leiden
- Eetkamertafel met rotan stoelen. GËËN gebruikschade en dus als nieuw. WEG IS WEG
- FUCK THE WROTE!!!!!!
- Met een Bask basketten ket!
- Verknoei je tijd op een nuttige manier!
Geplette bananen in augurkennat
Gazondabber, 2004-03-27
Benodigdheden:
- pannenlikker,
- 2 bananen per persoon,
- 1 bokaal augurken,
- mes,
- vork,
- bord,
- 1 grote kom,
- mixer.
Hoe gaan we te werk ?
Open de bananen door de schil eraf te pellen. In ieder kookboek staat uitgelegd hoe je het beste bananen opent zonder ze te beschadigen.
Leg de bananen per 2 op het bord en plet ze tot een prakje, met de vork. Doe het prakje in de kom en herhaal indien nodig het pletten.
Open de bokaal augurken en hou het deksel op de opening.
Schud de pot om over het prakje, het deksel houdt de augurken tegen en het augurkennat komt bij de bananenprak terecht.
Mix dit tot een samenhangend geheel.
Zet het enkele uren in de koelkast.
Wanneer je het gaat nuttigen, kan je bijvoorbeeld nog een radijsje versnipperen en er overheen strooien. Smakelijk !
...
Benodigdheden:
- pannenlikker,
- 2 bananen per persoon,
- 1 bokaal augurken,
- mes,
- vork,
- bord,
- 1 grote kom,
- mixer.
Hoe gaan we te werk ?
Open de bananen door de schil eraf te pellen. In ieder kookboek staat uitgelegd hoe je het beste bananen opent zonder ze te beschadigen.
Leg de bananen per 2 op het bord en plet ze tot een prakje, met de vork. Doe het prakje in de kom en herhaal indien nodig het pletten.
Open de bokaal augurken en hou het deksel op de opening.
Schud de pot om over het prakje, het deksel houdt de augurken tegen en het augurkennat komt bij de bananenprak terecht.
Mix dit tot een samenhangend geheel.
Zet het enkele uren in de koelkast.
Wanneer je het gaat nuttigen, kan je bijvoorbeeld nog een radijsje versnipperen en er overheen strooien. Smakelijk !
...
~ Bekeken: 206 × | TOP | THUIS | TERUG
Doe mee!

Eluterius groeit door inbreng van gebruikers. Wil jij ook weetjes delen en dingen toe kunnen voegen? Word lid!
Weekpoll
En ook...

Top-30
De tussenstand in onze Eigenzinnige 30 van
week 50/2025. Muziek van 1950 tot nu!1
3
5
6
7
8
9
10
14
15
16
SILVERTEAR - So Deep 5
17
MICHAEL PENN - No Myth 18
18
KAREL FIALKA - Hey Matthew 12
19
20
DESIRELESS - Voyage Voyage 15
21
22
STRUGGLER - Night Fever 25
23
24
MICHèLE TORR - Lui 4
25
27
BOTS - De Lange Weg 6
28
SCHMUTZ - Love Games 13
29


Rechts


