Retro - ouwe nest uit het archief!
- Geej se lèllike voel hod!
- I've only got one thing to say: "Sausages" ~ Liam GallagherWhen accepting a Brit Award in 1996 ...
- LOEPZUIVERE PENALTY , maar noch de scheids, noch de lijnrechters, noch de vierde scheids, noch de VAR ziet dat? RONDUIT BECHAMEND !!!!!!
- Mijn naam is Lorenzo, ik heb een snorenzo
- Ik denk dat ik moet overgeven.
- wappen is wippen met een slappe.
- Munoz verliest de bal een beetje knullig aan Oprut, die verder kan oprutten.
- EMERGENCY COMPUTER For when the EPR system Is down is located in this Room
- Ik spreek vele talen behalve chinees, en japans is chinees voor mij
- als het kalf verdronken is zal het nooit een koe worden
- De dt-regel wordt aangepast. Als een foute vervoeging past in de context van de zin, wordt het goedgekeurd. Zoals "Hij RUND een veebedrijf"
- In een groot, sierlijk, met goudkleurig vilt bekleed rood-op-snee boek stond netjes vermeld wie er zoal over de vloer kwam. Én over de matras! Hihihihihihi!!!
- Hij dom onnozel lelijk stinkend manneke.een alien zou dat gloves,ik niet stupid fuck
- Hilko Matenayer, de man die alle personages die Sean Connery ooit gespeeld heeft uit zijn hoofd kent, slaagt er maar niet in om het vertrouwen van zijn omgeving te winnen
- dit is huilen met de kraan open
- Verknoei je tijd op een nuttige manier!
Restjesdag
Benodigdheden:
- pannenlikker,
- 1 grote ovenschaal,
- 1 stanley-mes,
- milk-shaker,
- 1 grote kom,
- mixer.
Hoe gaan we te werk ?
Er zijn zo van die dagen dat je jezelf stoort aan al die restjes van eten die overblijven, en aan al die blikjes en potjes en bakjes die al màànden in de koele berging of kelder, hun oude dag (het overschrijden van de versheidsdatum) staan af te wachten. Je stoort je al lang aan de ketchup die in de flacon blijft zitten, broodkorsten die blijven liggen....enz.
Er is echter een oplossing !
Gooi deze overblijfselen allemaal bij elkaar in de kom. Snij de eventuele ketchupflacon(s) open en haal er met de pannenlikker de overblijfselen uit. Dit moet ook in de kom. Neem nu de mixer en meng het tot één geheel.
Giet de brij over in de ovenschaal, veeg met de pannenlikker de restjes uit de kom. Er mag niets verloren gaan !
Strijk de brij gelijk en maak er een motiefje in met een vork of saté-prikker. Zet de schaal in de oven en laat ze een half uur bakken.
De restjes van drank doe je bij elkaar in de milk-shaker, en ook daarvan maak je één (pot nat) geheel.
De brij moet warm geserveerd worden, de drank lekker koel. Dit gerecht heeft, buiten het feit dat het extreem lekker is, nóg voordelen:
- De restjes worden opgeruimd, dus de kelder wordt weer netjes,
- Het kost niks,
- En belangsrijkst van al, je hoeft 's anderendaags ECHT NIET te gaan werken !!
Wat is dit?
Deze pagina verzamelt zeer oude doorstuurmails en domme lijstjes die ons in de prehistorie gemaild werden. We hadden ze destijds verzameld als "funmails" en je kon ze vanaf de site naar anderen doorsturen.En waarom bewaren we ouwe nest? Daarom. Omdat we daar goesting in hebben.
Rechts