Retro - ouwe nest uit het archief!
- Geej se lèllike voel hod!
- We're not arrogant, we just think we're the best band in the world ~ Noel Gallagher
- Netflix-ondertiteling bij 'Squid Game' zorgt voor opschudding: Netflix undertitling near Squid Game takes care of upshaking
- ´t Is 11 uur waar is Jens!?
- Wa gebéurt er toch allemaal met mig vandaag!?
- roeland Pénètre mon intimité la plus chaude en privé
- Ik weet bij mijn oppas kindjes Die een een-eigen tweeling zijn dat ze vanaf ze hun naam hebben gekregen, ze bij eentje een teentje met nagellak hebben gedaan.
- laten we met een schone luier beginnen
- hij die alles slikt moet ook alles verteren
- Klopte flikken. En dan verschieten ze er van dat er achresie en vernieling van komt
- roeland vreest dat het samenwerken niet vlot gaat verlopen ivm met z'n hardware en mijn softw studio
- Het poesje uit het slipje kijken
- As ‘cool’ as it is to imagine that the ants have some level of sentience that will allow for altruistic behavior, it’s just not possible.
- Vous ne devriez pas vous décourager avec l'état actuel des choses. Parfois, de bonnes choses arrivent à de bonnes personnes et c'est l'une d'entre elles. Rir Auvela!
- ik weet van tevoren al dat dat er nooit in gaat passen
- Verknoei je tijd op een nuttige manier!
Restjesdag
Benodigdheden:
- pannenlikker,
- 1 grote ovenschaal,
- 1 stanley-mes,
- milk-shaker,
- 1 grote kom,
- mixer.
Hoe gaan we te werk ?
Er zijn zo van die dagen dat je jezelf stoort aan al die restjes van eten die overblijven, en aan al die blikjes en potjes en bakjes die al màànden in de koele berging of kelder, hun oude dag (het overschrijden van de versheidsdatum) staan af te wachten. Je stoort je al lang aan de ketchup die in de flacon blijft zitten, broodkorsten die blijven liggen....enz.
Er is echter een oplossing !
Gooi deze overblijfselen allemaal bij elkaar in de kom. Snij de eventuele ketchupflacon(s) open en haal er met de pannenlikker de overblijfselen uit. Dit moet ook in de kom. Neem nu de mixer en meng het tot één geheel.
Giet de brij over in de ovenschaal, veeg met de pannenlikker de restjes uit de kom. Er mag niets verloren gaan !
Strijk de brij gelijk en maak er een motiefje in met een vork of saté-prikker. Zet de schaal in de oven en laat ze een half uur bakken.
De restjes van drank doe je bij elkaar in de milk-shaker, en ook daarvan maak je één (pot nat) geheel.
De brij moet warm geserveerd worden, de drank lekker koel. Dit gerecht heeft, buiten het feit dat het extreem lekker is, nóg voordelen:
- De restjes worden opgeruimd, dus de kelder wordt weer netjes,
- Het kost niks,
- En belangsrijkst van al, je hoeft 's anderendaags ECHT NIET te gaan werken !!
Wat is dit?
Deze pagina verzamelt zeer oude doorstuurmails en domme lijstjes die ons in de prehistorie gemaild werden. We hadden ze destijds verzameld als "funmails" en je kon ze vanaf de site naar anderen doorsturen.En waarom bewaren we ouwe nest? Daarom. Omdat we daar goesting in hebben.
Rechts
