Retro - ouwe nest uit het archief!
- Geej se lèllike voel hod!
- Imagine if you could go watch Mozart today, even if it's the last, crappiest show he ever played. What a thrill that would be. ~ Roger Daltrey
- telkens als ik iets nieuws leer, verleer ik iets anders, laatst na die tapcursus kon ik niet meer autorijden!
- Euh, ja... gewoon, omdat gij stinkt
- Wer hat Bock, donnerstags schon so viel zu saufen, dass das komplette Wochenende danach auf dem Teppich im Bad verbracht wird? Wir sind am Start und freuen uns!
- Na onderzoek bleek dat de gemiddelde prijs voor een woonhuis in de provincie Antwerpen, redelijk wat schilde met - pakweg - Kapellen
- Blaffende honden maken best veel herrie
- Hoop in je zakdoek
- nu aan het werk, anders is er morgen nog een dag
- ik ben nogal kort buiten adem!
- Liberté,egalité et sexualité
- Oorsmeer lijkt het meest op: 1. pindakaas - 2. mosterd
- "EEN... NATUURDOCUMENTAIREREEKS!!" roept ze, en voegt daar een *VROEUWWWWWAAAAAPPPPPP* scheet aan toe
- Anticiperen nervositeit grimas, strak tempo, oef, nu wordt het gevaarlijk. Terughoudend, krampachtigheid, de juiste man.
- shit man, 145 hits voor reetkever (Pilske)
- Verknoei je tijd op een nuttige manier!
Bammeke Pindakaas
Bammeke pindakaas
Benodigdheden:
- 1 snee brood,
- 1 pot pindakaas,
- 1 mes,
- 1 bord.
Hoe gaan we te werk ?
Leg de snee brood op het bord. Draai de pot pindakaas open. Dit doe je, door de pot met 1 hand vast te houden en het deksel met de andere hand.
Draai nu het deksel tegen de wijzers van de klok in. Heb je thuis geen klok met wijzers, laat dan een volle wasbak leeglopen
en kijk in welke richting het water wegloopt. Dat is dus 'met de wijzers van de klok mee...' (Tenzij je op het Zuidelijk
halfrond woont, maar dan vragen wij ons af wat je op een Nederlandstalige website komt zoeken)
Heb je de pot opengekregen, steek dan het mes in de massa, en dit zo'n 2 cm. diep. Door je mes ietwat te draaien en er een
hefboom-beweging mee te maken, 'schep' je als het ware een hoeveelheid pindakaas uit de pot.
Zet de pot terug neer en smeer de pindakaas uit over de linker- of rechterhelft van de snee brood. je mag zelf kiezen welke helft.
Heb je alle pindakaas van je mes afgeveegd aan de snee brood, kijk dan of er nog open ruimtes zijn op de besmeerde helft van de snee.
Is dit het geval, herhaal dan de stap met de hefboom-beweging-in-de-pot.
Is dit niet het geval, kan je 2 dingen doen:
1) Ofwel vouw je de snee dubbel met een verticale, zich in het midden bevindende plooi,
2) Ofwel snij je de snee brood in twee gelijke delen, over een verticale, zich in het midden bevindende snijlijn en leg je de twee stukken broodsnee op elkaar, zodat de korstjes ongeveer gelijk liggen. En voilà ! De boterham is klaar !
Zó gemakkelijk is het !
Smakelijk !!
Er is ook een lekkere variant op dit recept, namelijk 'Boterham met confituur', het basisprincipe is identiek, alleen moet je het ingrediënt pindakaas vervangen door confituur.
Wat is dit?
Deze pagina verzamelt zeer oude doorstuurmails en domme lijstjes die ons in de prehistorie gemaild werden. We hadden ze destijds verzameld als "funmails" en je kon ze vanaf de site naar anderen doorsturen.En waarom bewaren we ouwe nest? Daarom. Omdat we daar goesting in hebben.
Rechts
